Középmezőny

2022.12.23. 12:00

Vegyes a kép a sakkozóknál az NB-s osztályokban

A sakkozók Szuperligája mellett az NB-es osztályokban is zajlanak már a sakkozók küzdelmei. Megyénk csapatai az első három forduló után csoportjaik középmezőnyében foglalnak helyet.

Kerkai Attila

Balról Farkas Zsolt, Horváth Sándor és Csiszár Zoltán, a Z. Csuti SK játékosai, akik a legutóbbi fordulóban is pontokat hoztak együttesüknek. Az egerszegiek is a középmezőny tagjai

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Az NB I. Charousek-csoportban a három forduló után a Paks II, a Haladás II és az Ajka csapatai dominálnak. A zalai csapatok közül a Tuxera Aquaprofit NSK II. és a Z. Csuti-Hydrocomp SK eddig a vártnak megfelelően teljesített, a kanizsaiak 4 csapatponttal (18 táblapont) a negyedikek, az egerszegiek 3 csapatpontjukkal (17 táblapont) a 8. helyen állnak. Folytatás január végén.

ASE II. Paks–Z. Csuti-Hydrocomp SK 7,5:4,5
Paks.
A Csuti SK pontszerzői. Győztek: Nagy K., Böröcz L. Döntetlent játszottak: Mészáros T., Dobos, Csiszár Z., Majoros R., Balogh M.

Győri Elektromos–Tuxera Aquaprofit NSK 5,5:6,5
Győr.
Az Aquaprofit NSK pontszerzői. Győzött: Markoja, Ifj. Gombócz, Demeter, Sipos. Döntetlent értek el: Csonka, Bodó, Krutti, Orsó, Varga R.

Z. Csuti-Hydrocomp SK-SZ-A STE 6:6
Zalaegerszeg.
A Csuti SK pontszerzői. Győztek: Mészáros T., Csiszár Z., Apró B. Döntetlent játszottak: Horváth Á., Horváth S., Farkas, Boronyák, Forgó É., Majoros.

Haladás VSE II.–Tuxera Aquaprofit NSK 5,5:6,5
Szombathely.
Az Aquaprofit NSK pontszerzői. Győzött: Markoja, Bodó. Döntetlent értek el: Csonka, ifj. Galyas, Krutti, Orsó, Varga R., Demeter, Sipos, Biskopics M., Nagy Á.

Győri Elektromos–Z. Csuti-Hydrocomp SK 5,5:6,5
Győr. A Csuti SK pontszerzői. Győztek: Csiszár Z., Boronyák, Majoros. Döntetlent játszottak: Horváth Á., Mészáros T., Dobos, Nagy K., Horváth S., Farkas Zs., Apró B.

Tuxera Aquaprofit NSK - Sentimento Ajka BSK 5:7
Nagykanizsa.
Az Aquaprofit NSK pontszerzői. Győzött: Haselbach, Varga R., Felde. Döntetlent értek el: Markoja, Bodó, ifj. Gombócz, Orsó.

Az NB II. Széchenyi-csoportban a Z. Baki Agrocentrum eddig egy győzelmet és két szoros vereséget könyvelt el, a Keszthelyi Spartacus SK-nak van győzelme, döntetlenje és veresége is. A keszthelyiek a 2. fordulóban éppen a megyei riválist győzték le.

Z. Baki Agrocentrum - Ezüst Huszár SE 5:7
Győzött: Cseke, Szabó Zs., Nagy B. Döntetlen: Tér M., Németh, Preisz B., Apró B.

Széchenyi ESE-K. Spartacus SK 6,5:5,5
Győzött: Szakály L., Németh, Beznicza M. Döntetlen: Rózsa, Tamás Gy., Schleinig, Alekandrova, Beznicza L.

K. Spartacus SK - Z. Baki Agrocentrum 7:5
Győztek: Szakály, Süket F., Alexandrova, Beznicza M., illetve Korcz, Nagy B. Döntetlen: Pintérné Kovács M., Rezsek, Rózsa P., Tamás Gy., Németh, Süket M., illetve Tér M., Bárdossi, Vass, Németh, Preisz B., Cseke.

Z. Baki Agrocentrum - Arborétum Herény 7:5
Győzött: Bárdosi, Balogh, Böröcz, Cseke, Nagy B., Bali. Döntetlen: Németh, Deák.

Tapolca VSE - K. Spartacus SK 6:6
Győztek: Pintérné Kovács M., Beznicza L. Döntetlen: Rezsek, Rózsa P., Szakály, Tamás Gy., Süket M., Hegyvári, Győrfi, Beznicza M. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában