Az aquakid futamtól a veteránokig

2022.06.27. 19:37

Zalai helyezések a Zalatriatlon vasárnapi, gébárti ranglistaversenyéről

Rendkívüli esemény nélkül, rendben lezajlott vasárnap a Gébárti- tó térségében a Zalatriatlon Sprint 2022 E.ON Utánpótlás Ranglistaverseny.

Varga Andor

Rajthoz készülődő versenyzők a Gébárti-tóban. Ezúttal kétségkívül az úszás volt a legkellemesebb szám Fotó: Pezzetta Umberto

A több, mint 400 résztvevő számos kategóriában vetélkedett a Zalaegerszegi Triatlon Klub viadalán, és hétfői tudósításunkban egy versenyről nem ejtettünk még szót. A napot ugyanis reggel Aquakid viadal indította, melynek kilenc résztvevője 50 méter úszás és 300 m futás megtétele során ismerkedett a multisporttal. Itt sorrendet nem állapítottak meg és eredményhirdetés sem volt – nem úgy a többi kategóriában.

A zalai eredmények. Serdülő, lányok: 15. Kendeh- Kirchnopf Panna (Keszthelyi VDSE). Fiúk: 22. Jakab Balázs (Zalaegerszegi Triatlon Klub). Újonc 1, lányok: 2. Péterffy Róza Luca (Zalatriatlon), 6. Battonyai Luca Sára (Keszthely VDSE). Újonc 2, lányok: 2. Kovács-Leszkay Zoé (Zalatriatlon), 14. Kendeh-Kirchnopf Rozi, 16. Szabó Rebeka (mind Keszthely VDSE). Ifjúsági, fiúk: 17. Kendeh-Kirchnopf Zsolt (Keszthely VDSE), 19. Ferecskó Máté (Zalatriatlon). Szenior 1, férfi: 6. Kazamér Zsolt (Zalatriatlon). Szenior 2, férfi: 6. Andor József (Zalatriatlon), 10. Kőszegi László (Keszthely VDSE), 14. Fenyősi Zoltán (Zalatriatlon). Szenior 3, nők: 2. Csondor Marietta (Zalatriatlon). Férfiak: 1. Vaska Kálmán (Tri-Co Triatlon Klub Nagykanizsa), 4. Farkas Gábor, 6. Völler Ferenc, 9. Hoffmann Tamás (mind Zalatriatlon). Szenior 4, férfiak: 3. Szabó István, 4. Horváth Péter, 6. Bárdos Zoltán (mind Zalatriatlon). Veterán 1, férfiak: 3. Betlehem Attila (Tri-Co). Váltó: 2. Hegyi Péter, Szunyogh Péter (Zalatriatlon).

Jakabfy Zoltán főszervező a tapasztalatokat összegezve elmondta még: a tó kézművesház felőli oldalán felállított versenyközpont ismét jól vizsgázott, minden bizonnyal maradnak ennél a megoldásnál jövőre is. És házigazdaként egy álma van még: egyszer szeretnék tóparti körön kijelölni a futópályát, ehhez az kell, hogy elkészüljenek a hiányzó hidak és így teljes legyen a gébárti futókör.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában