Az esélyesek nem hibáztak

2022.06.09. 07:00

Folytatódott a sakkfesztivál Zalakaroson

Folytatódott a 41. zalakarosi sakkfesztivál – Bárczay László-emlékverseny, melyen a harmadik forduló után két versenyző mondhatja még hibátlannak magát.

Kerkai Attila

A szenior világbajnok Vladimir Okhotnik

Forrás: Szekeres Péter

A címvédő Kántor Gergely (Tuxera-Aquaprofit NSK) és az indiai Pranav Venkatesh nem vesztett még pontot. Előbbi legutóbb Farkas Gábort, míg utóbbi Bernáth Bencét győzte le, a papírformának megfelelően. Bodrogi Bende­gúz döntetlenjére viszont felkapták a fejüket a mezőny tagjai: a 14 éves paksi fiatalember a szenior világbajnok Vladimir Okhotnikkal remizett, akinek ráadásul a parti végén nagy erőfeszítéseket kellett tennie a vereség elkerülésére. Az előző fordulóban váratlan vereséget szenvedő Horváth Ádám (Z. Csuti-Hydrocomp) az újabb körben nem hibázott. 

Az élcsoport 3 forduló után: 1–2. Kántor G., Pranav V. 3 pont, 3–11. Papp Levente, Pásztor Ferenc, Okhotnik, Csonka Balázs, Péczely Sebastian Zsombor, Sammed Jaykumar Shete (indiai), Bokorovics Bertalan, Haselbach Dávid 2,5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában