Frissen Zalából

2022.01.13. 20:11

Győzelemmel kezdte az évet az Egerszegi Titánok csapata

Hazai találkozóval kezdte a 2022-es esztendőt az Egerszegi Titánok OB III.-as jégkorongcsapata. Az ellenfél a fővárosi KSI SE együttese volt, amely ellen már az első harmadban eldöntötték a találkozót az egerszegiek, akik győzelmükkel vezetik a tabellát.

Jóna István

Egyed Máté négy gólja önmagáért beszél

Forrás: Jóna István / Zalai Hírlap

Egerszegi Titánok – KSI SE 12-5 (6-0, 1-1, 5-4) 

Zalaegerszegi Jégaréna, OB III.-as bajnokság, Jv: Molnár, Baki 

Egerszegi Titánok: Sipos (Major) – Barancsi, De Paoli, Simon, Szabó K., Varga D. (első sor), Kéner, Maslac, Bosnyák, Csata, Egyed (második sor), Benkő, Somogyi, Tóth L. Játékos-edző: Simon Alfonz 

Gólszerzők: De Paoli 2, Simon, Szabó, Varga 2, Kéner, Maslac, Egyed 4., ill: Gerstenmayer 2, Várkonyi B., Várkonyi M., Kapolyi. 


Szabó Krisztián már a második perc elején vezetéshez juttatta a házigazdákat, és innentől konkrétan átgázoltak ellenfelükön az első negyedben a Titánok. A három perc alatt három gólt szereztek, majd a harmad végén még kétszer mattolták a főváro­siak védelmét (6-0). A második harmadban, a nagy előny tudatában könnyelműbben játszottak az egerszegiek, és így elmaradtak az újabb gólok. A vendégek felszívták magukat, és 1-1-es döntetlenre hozták a játékrészt. Simon Alfonz felrázta a szünetben a csapatát, és újra lendületes jégkorongot játszottak a Titánok. A védekezésben már nem koncentráltak maximálisan, de így is 5:4 arányban hozták a harmadot. 


Az Egerszegi Titánok végig fölényben játszottak, sok helyzetet kidolgozva, magabiztosan nyertek. Győzelmükkel jelen pillanatban vezetik a kilenccsapatos bajnokságot. 


Simon Alfonz: „Rendkívül jól kezdtük a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, magabiztos előnyt tudtunk kiharcolni az első harmad végére. A hátralévő időben már kiegyenlítődött a játék, de ezt magunknak is köszönhetjük, mivel néha kicsit elkényelmesedtünk. Összességében teljesen megérdemelten arattunk nagy arányú győzelmet. Külön szeretném kiemelni Egyed Máté teljesítményét, aki négy gólt tett be a közösbe.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában