Döntetlen kalandos körülmények között

2021.12.09. 19:19

Nagyot harcolt a pontért a ZTE FC női csapata

A női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjának 14. fordulójában a zalai csapatok közül csak a ZTE FC lépett pályára, mely hazai környezetben, kalandos körülmények között szerzett egy pontot.

Bedő István

Forrás: Illusztráció / Pixabay

ZTE FC–Vasas Kubala Akadémia 1-1 (1-0) 
Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.: Lukács. 
ZTE: Császár H. – Nagy, Szegedi, Simon, Hetyei (Horváth E.), Tollár, Grubits, Fata, Szakály, Jelenics, Major. Edző: Pergel Andrea. 
Gólszerzők: Grubits, illetve Turcsányi. 

 

A mérkőzés csúszással kezdődött, mivel az eredeti helyszín alkalmatlan volt a játékra. A csapatok végül műfüves pályán küzdöttek meg a pontokért. A ZTE-nél betegségek miatt mindössze hét felnőtt játékos állt Pergel Andrea edző rendelkezésére, pedig teljes kerettel a hazaiak számítottak volna a találkozó esélyesének. A kényszerből megfiatalított ZTE így is jól kezdte a találkozót, az első negyedóra végén megszerezték a vezetést. A folytatásban is jól küzdött a hazai csapat. A zalaiak fiatal játékosai a második félidőre kezdtek elfáradni, és a fővárosiaknak sikerült az egyenlítés. 

 

Pergel Andrea: „Tartalékos csapatom minden dicséretet megérdemel. A lányok nagyot küzdöttek, és méltán szereztek egy pontot.”
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában