Lívia Méz Kupa

2021.12.28. 18:03

Decemberi tenisztornák Zalában

A Kanizsa Teniszcentrumban az idei fedett pályás sorozatukon belül a Lívia Méz Kupa nyílt amatőr páros teniszversenyt rendezték meg, a húsz nevező öt településről vívott 28 mérkőzést.

Kühne László

A Lívia Méz Kupa legutóbbi fordulójának díjazottjai

Forrás: ZH

A mezőny legutóbb is remek volt, a színvonalas mérkőzések után a győzelmet végül a zalaegerszegi Molnár József - Nagy László duó nyerte gyakorlatilag hibátlan játékkal a szintén jól játszó Halász Dávid - Minor Levente páros ellen. A vigaszágat a Péntek István - Constantin Filip kettős nyerte, mellesleg ők legyőzték a végső győztest is még a csoportmérkőzésen. 

 

- Külön öröm számomra, hogy a nagykanizsai rutinos, talán már nem éppen a legfiatalabb teniszezők jól szerepeltek, ugyanakkor a helyi fiatalok hiányoztak, pedig jó páran már nagyon jól játszanak - fogalmazott a főszervező, Baranyás Zoltán. 

 

Végeredmény: 1. Molnár József - Nagy László (Zalaegerszeg), 2. Halász Dávid - Minor Levente (Energia Szabadidősport Klub-Nagyatád), 3. dr. Füle Attila - Vukics József (Energia) és Nagy Csaba - Kovács Nándor (Energia). 

 

A következő nagykanizsai verseny a szokásos év végi, összesorsolásos viadal lesz a mai napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában