sikerek

2021.12.01. 18:41

A Zala Budo SE érmei a shotokan karate országos bajnokságán

A Zala Budo Sportegyesület tagjai is ott voltak a mezőnyben a Százhalombattán rendezett SKIF magyarországi szövetségének idei shotokan karate országos bajnokságán.

Kerkai Attila

A Zala Budo SE fiataljai érmeikkel és edzőikkel Fotó: a szerző

A versenyen ezúttal 18 egyesület kétszázötven versenyzője küzdött egymással, és az egerszegieknek is bőven jutott a jó helyezésekből és az érmekből.

A Zala Budo SE fiataljai érmeikkel és edzőikkel
Fotó: a szerző

A Zala Budo SE eredményei. Felnőttek. Kata (formagyakorlat): 2. Szekér László. Kumite (küzdelem): 1. Szekér László. 13 éves fiú. Formagyakorlat: 1. Reinagli Bence. Küzdelem: 3. Reinagli Bence. 11 éves fiú. Formagyakorlat: 1. Bogár Balázs, 2. Szebenyi Hunor. Küzdelem: 3. Bogár Balázs és Szebeni Hunor. 9 éves fiúk. Formagyakorlat: 1. Szebenyi Nimród, 2. Herczeg Lajos. Küzdelem: 1. Szebenyi Nimród, 2. Herczeg Lajos. 8 éves fiúk. Formagyakorlat: 1. Rei­nagli Bendegúz Küzdelem: 1. Reinagli Bendegúz. 6 éves leá­nyok. Formagyakorlat: 2. Vugrinecz Veronika. Kumite: 2. Vugrinecz Veronika.

A versenyzőket Szekér László és Vugrinecz Attila készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában