Frissen Zalából

2021.11.25. 18:36

Az Újpest a Nagykanizsa ellen megmutatta, miért is vezeti a Nyugati csoport tabelláját

Az Újpesti TE a futsal NB II 10. fordulójában a Nagykanizsa ellen megmutatta, miért is vezeti a Nyugati csoport tabelláját.

Kühne László

Takács Dávid két gólt is lőtt

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Szakony Attila

UTE–Nagykanizsai Futsal Club 11-5 (4-2)

Budapest, 50 néző. Jv.: Kiss.

NFC: Szakmeiszter Á. – Kollár, Takács D., Schuller, Gergály. Csere: Németh M. (kapus), Horváth G., Szőke Á., Millei. Játékos-edző: Szőke Ádám.

Gólszerzők: Milavecz (1., 28.), Genczler (8., 29.), Czerman (11.), Huszty (19., 26., 40.), Szentgyörgyvölgyi (30.), Hujber (34.), Medveczki (37.), illetve Horváth G. (2.), Millei (12.), Takács D. (26., 36.), Szőke Á. (33.).

Takács Dávid két gólt is lőtt
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archív

A csoportot toronymagasan vezetik az újpestiek, akik az 5. helyezett Kanizsa ellen a kezdés után azonnal vezetést szereztek. A vendégek gyorsan egyenlítettek, sőt az egész első félidőben közel tudtak maradni a házigazdához. A második húsz percben viszont egyre nőtt a különbség a két csapat között, a hazaiak megérdemelt és magabiztos győzelmet arattak.

Szőke Ádám: „Ha egy-két meghatározó játékosunk kiesik, nehezebben vesszük fel a versenyt az esélyesebb ellenfelekkel. Ma az is látszott, hogy az Újpestnek lényegesen több lehetősége van gyakorolni, de ha jobban pörgünk, szorosabbá tehettük volna a meccset. A jövő héten várjuk a nézőket a Sárvár elleni meccsre!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában