futóverseny

2021.10.08. 09:00

Tizenharmadszor futnak Bagodban

A sorozat folytatódik, vagyis a Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE 13. alkalommal is megrendezi Bagodban a Szaggasd az aszfaltot! – Sipos Ferenc Emlékverseny nevű tömegsporteseményét. Az eseményre most vasárnap kerül sor, aki nem tette meg online, a helyszínen is lesz lehetősége a nevezésre.

Kerkai Attila

A nyári futóversenyek után az őszi futószezon egyik stabil eseménye lett az évek során a bagodi viadal, amit mindig októberben rendeznek meg. A szándék eredetileg is a testmozgás, a futás népszerűsítése volt, ami ma sem változott. És ha már népszerűsítés, akkor a verseny szervezői úgy állították össze a programjukat, hogy mindenki megtalálja benne azt a távot, ami számára a legideálisabb. Tehát, a Bagod és Zalalövő közötti kerékpárúton zajló viadalon ismét lesz 500 m-es ovisfutam 3 km-es táv és 10, illetve 21 km-es futam is (ez utóbbin kizárólag azok vehetnek részt, akik betöltötték 14. életévüket). Rajt október 10-én, 10 órakor Bagodban, a kerékpárúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában