Frissen Zalából

2021.07.26. 20:00

Küszöbön áll a bajnoki rajt: a zalai NB III.-asok is főpróbát tartottak

A zalai NB III.-as labdarúgócsapatok is főpróbát tartottak a hétvégén, hiszen vasárnap a harmadik vonalban is megkezdődik az új szezon.

Kühne László, Kerkai Attila, Jóna István

Az Andráshida (kékben) végig kezdeményezett

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

ZTE FC II.-NK Nafta 1903 1-3 (0-1)

Zalaegerszeg.

ZTE: Köcse – Bolla, Németh E., Bekő, Papp Cs. (Jóna) – Kámi, Papp L. – Németh D. (Szökrönyös Z.), Szabó B. (Őr), Csóka D. (Fehér) – Beke.

A zalai gólszerző: Beke P.

A ZTE Fieszta keretében rendezett találkozón az egerszegieknél főleg fiatalok kaptak szerepet. Bozsik József vezetőedző elmondta: erős ellenféllel találkoztak. A lendvaiak jutottak vezetéshez és a ZTE II. csak szépíteni tudott, de a szakvezetés a játékkal elégedett volt.

Technoroll Teskánd KSE- FC Nagykanizsa 2-7 (1-3)

Teskánd.

FCN, 1. félidő: Horváth M. – Pál D., Kovalovszki, Major, Tóth G. – Bagó Be., Béli M., Kószás – Ekker, Török, Vlasics. 2. félidő: Borsi – Bagó, Major, Tóth G., Balogh F. – Kószás, Nikics, Bohata – Szabó P., Kobra, Lőrincz. Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gólszerzők: Bontó, Nagy M., illetve Ekker (2), Kószás, Tóth G., Lőrincz, Nikics.

Az FC Nagykanizsa az egyik megyei élcsapat otthonában zárta előkészületi mecscseinek sorát. A vendégek szinte két komplett csapattal léptek fel, az új nevekkel (mint például Balogh Ferenc, Bohata Ádám vagy Nikics Nemanja) még többször találkozhatunk náluk a közeljövőben. A kombinatív játék velük is erősödhet, de a nagykanizsai szakmai stáb is tisztában van vele, hogy lesz még munka bőven. Ezen a héten például a frissítésnek jut hatványozott szerep.

Az Andráshida (kékben) végig kezdeményezett
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Tarr Andráshida SC-Illés Akadémia U19 4-0 (2-0)

Andráshida ASC: Czirjék Z. (Kálovics H.), Szabó M., Czafit B. (Dömötörfi B.), Kalamár M., Fábián K. (Czotter B.), Péntek B., Temlén M. (Pataki G.), Kovács L. (Csongár P.), Czene M. (Németh R.), Bertalics E. (Weittsteinn A.), Vass Gy. Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Kalamár M., Bertalics E., Czene M., Németh R. Kalamár büntetőjével szerezte meg a vezetést a hazai csapat, majd a vendégek nagy helyzetben hibáztak. A félidő hajrájában Bertalics Erik lőtt szép gólt a kapu jobb oldalába. Fordulás után is lendületes játékot mutatott az ASC, és újabb két góllal biztosította be győzelmét. Dobos Sándor a mérkőzés után elmondta: csapata jó mentalitással lépett pályára, és végig kezdeményező játékot mutatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában