női asztalitenisz

2021.04.09. 21:05

Folytatódik az Extraliga sorozat

A hétvégén, azaz szombaton és vasárnap a fővárosi Ormai-csarnokban rendezik meg a női asztalitenisz Extraliga első három tavaszi fordulóját. A kanizsaiak tartalékosan csak a tisztes helytállásban bízhatnak.

Benedek Bálint

A Kanizsa Sörgyár SE a Budaörs, az Orosháza és az Erdért csapatai ellen lép asztalokhoz. A Budaörs az első, az Erdért a második helyen áll a bajnokságban. Az Orosházát ősszel nagy csatában 6:4-re sikerült legyőzniük a kanizsaiaknak.

– A csapat nem a legjobb összeállításában lép az asztalokhoz – fogalmazott Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE csapatvezetője. – A járvány­ügyi helyzet miatt hiányzik a két külföldi játékos: Arina Singeorzan és Radmila Tominjak. Sérülés miatt hosszú ideig nem számíthatunk még Turner Andreára sem. Végh Zsuzsanna, Mátrai Alexandra és a fiatal Kovács Melánia triója játszik. A két éllovas gárda ellen teljes kerettel sem volt esély. Az Orosházát talán megszoríthattuk volna, de a kulcsjátékosok nélkül a szoros eredmény eléréséhez is bravúrra lenne szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában