Fujsz mesternégyese is kevés volt

2021.01.12. 19:03

Vereséggel kezdte az évet a Nagykanizsa FC NB II-es futsalcsapata

Nem kezdődött jól az új év a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese számára, zsinórban a negyedik vereségét szenvedte el a Nyugati csoport 15. fordulójában rendezett bajnokijával.

Khüne László

Kollár Péter vezeti a labdát a PEAC ellen Fotó: Szakony Attila

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club-Pécsi EAC 5-7 (3-4) Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Ibriksz.

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Schuller, Szőke Á., Kollár P., Fujsz R. Csere: Simon (kapus), Horváth G., Béli M., Csavari, Horváth E., Horváth M., Dömötörfy, Bagó Bá. Edző: Bagó Gábor.

Kollár Péter vezeti a labdát a PEAC ellen Fotó: Szakony Attila

Gólszerzők: Fujsz R. (2., 16., 19., 36.), Szőke Á. (40.), illetve Kőnig (9.), Vénosz (13., 14.), Molnár Cs. (20.), Bartal (32., 37.), Katona (40.).

Október elején a bajnokság negyedik fordulójában a kanizsai futsalosok 7-5-re nyertek a pécsiek otthonában, és az NFC természetesen zárkózni szeretett volna a tabellán is a Baranya megyeiekhez három rosszul sikerült bajnokija után. A dél-zalai gárda nem is indított rosszul a Zsigmondy-csarnokban, mivel Fujsz Richárd már a 2. percben betalált a PEAC hálójába. Azt követően a vendégek a 9. percben egyenlítettek, sőt, rá öt minutumra két gyors találattal már ők vezettek 3-1-re. Fujsz ugyanakkor elemében volt, hiszen duplázott (3-3). Fordulás után sokáig igazi taktikai csata zajlott a parketten, a 32. percben aztán a Pécs egy szabadrúgást követően volt eredményes (3- 5). Fujsz a hajrához közeledvén ismét szépített, de utána szinte egyből újra kétgólos lett a PEAC előnye. A mérkőzés utolsó percére még maradt egy gyors gólváltás, ezt követően aztán a vendéggárda könyvelhette el a három pontot, ezúttal ők nyertek 7-5-re.

Bagó Gábor: „Sajnos nem sikerült az év első meccse, pedig úgy gondolom, nagyon jó felfogásban játszottunk. Nem akar mellénk állni a szerencse, és rendre rosszul jövünk ki a fordulópontokból. Nem szeretnék már szó nélkül elmenni a játékvezetői tevékenység mellett, hiszen számomra érthetetlen döntések sorozatát kapjuk a mérkőzéseken, ami mentálisan szétszedi a csapatot.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában