Nagyon sima vereség

2021.01.13. 19:14

Nem sikerült a Vadmacskák SE évkezdése

Budapesten a Csata DSE otthonában szerepelt a bajnokság 12. fordulójában a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda-együttese.

Kühne László

Fuisz Viktória 13 pontig jutott a Csata DSE ellen

Fotó: Szakony

Csata DSE–Kanizsai Vadmacskák SE 99-54

(27-14, 25-11, 24-11, 23-18)

Budapest, zárt kapuk mögött. Jv.: Kozma B., Káré.

Vadmacskák: Fuisz 13/3, Jurkó 7, Baa 21/3, Zsámár P. 7/6, Füredi 4. Csere: Budai 2, Horváth L., Csuha, Szórád, Bánhegyi D. Edző: Gábor Erzsébet.

Nem kezdett rosszul a kanizsai kosárlabda-együttes az év első mérkőzésén, hiszen Jurkó Noémi és Baa Dominika pontjaival még vezettek is. A hazaiak a meccs 4. percében aztán átvették a vezetést, 7-8-ról meg sem álltak 16-8-as állásig. A KVSE igyekezett tíz ponton belüli hátrányban maradni, 23-12 után azonban nem volt megállás a Csata DSE-nél.

A második negyedben egy ideig még állandósult az együttesek közötti különbség, a játékrész közepétől azonban mind jobban elléptek a vendéglátók. A nagy szünetet követően több lepattanót is igyekezett megszerezni a Vadmacskák, ugyanakkor ezek nem jártak együtt kosarakkal, és a találkozó 24. percében már harminc pontnál is nagyobb volt a „csatások” előnye. A továbbiakban sem változott sokat a játék képe, bár az utolsó felvonásban akadtak még dél-zalai megvillanások, a táblázat második helyén álló budapestiek biztosan győztek a tizedik ellen.

Fuisz Viktória 13 pontig jutott a Csata DSE ellen
Fotó: Szakony

Gábor Erzsébet: „A játék minden elemében alulmaradtunk a jó képességű hazai csapat ellen. A Csata ezen a mérkőzésen gyorsabb volt és remek százalékkal dobott.

Sok labdát szereztek és ebből könnyű ziccereket dobtak, amit sajnos nem tudtunk megállítani.”

Jók: senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában