szünet után még 3-1-re vezettek

2021.01.20. 20:27

Megszorongatta a listavezetőt a Nagykanizsai Futsal Club

A futsal NB II. Nyugati csoportjának 16. fordulójában a listavezető vendége volt a Nagykanizsai FC gárdája.

Kühne László

Kollár Péter (pirosban) szerezte a Kanizsa második gólját. A végére sajnos elfogyott az erő a vendégeknél

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Szakony Attila

Haladás VSE II.–Nagykanizsai Futsal Club 4-3 (1-2)

Szombathely, zárt kapuk mögött. Jv.: Blum.

NFC: Szakmeiszter Á. – Kollár P., Schuller, Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Simon M. (kapus), Horváth G., Horváth M., Dömötörfy, Bagó B. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Papp Zs. (20., 23.), Horváth N. (28.), Szakasics (35.), illetve Szakmeiszter J. (6., 21.), Kollár P. (11.).

Kollár Péter (pirosban) szerezte a Kanizsa második gólját. A végére sajnos elfogyott az erő a vendégeknél Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archív

A kanizsaiak kimondottan erős kezdővel álltak fel a tabellát vezető Hali II. futsalosai ellen, a kispadon viszont az utánpótlás képviseltette magát. Ennek ellenére nem kezdtek rosszul a vendégek, és kétgólos előnyük kifejezetten jól mutatott az eredményjelzőn – a vasi szépítésig, mely az első játékrész utolsó pillanataiban következett be. A második húsz perc sem indult rosszul a kanizsaiaknak, onnantól viszont már csak a Haladás volt eredményes, mely végül meg is nyerte a találkozót.

Bagó Gábor: Úgy gondolom, ha rendes kerettel tudtunk volna elutazni, akkor más lett volna a mérkőzés eredménye. Ennek ellenére a játékosok tették a dolgukat a pályán egészen addig, ameddig bírták erővel. Gratulálok a Halinak a győzelemhez!

A 12 csapatos tabella 11. helyén álló zalai együttes a következő körben, jövő hétfőn a dobogós Szigetszentmiklós vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában