labdarúgó NB III

2020.10.30. 19:01

Nem hagyná veszni az FC Nagykanizsa a sorozatát

A Lipót Pékség SE-nél mondhatni zalai napokat tartanak, hiszen a ZTE FC elleni kupamérkőzést követően vasárnap 13.30 órától a labdarúgó NB III-ban a táblázaton hetedik FC Nagykanizsát fogadják. A ZTE FC II. csapata Tatabányára utazik.

Khüne László, Kerkai Attila

Koller Zoltán a sorozatuk folytatását reméli Fotó: Gergely Sz.

Az a Nagykanizsa lesz az NB III. Nyugati csoportjában a negyedik helyen álló lipótiak vendége, mely csapat az egyik legjobb formában van a mezőnyben, hiszen az utóbbi öt fordulóban egy döntetlen mellett négy győzelmet könyvelhettek a bajnokságban Koller Zoltán tanítványai.

Koller Zoltán a sorozatuk folytatását reméli Fotó: Gergely Sz.

– A Lipót a csoport egyik legjobb támadószekciójával rendelkezik, a második legtöbb gólt szerezték – fogalmazott a nagykanizsaiak vezetőedzője. – Ezért is jön jól, hogy Papp Szilárd visszatérhet eltiltása után a védelembe, más kérdés, hogy ezúttal viszont Horváth Balázs fog pihenni öt sárga miatt. Lőrincz Bence és Baráth Martin amúgy is sérült, mindezek ellenére jó sorozatunkat nem szeretnénk mi sem megszakítani.

A ZTE FC II. csapata vasárnap 18 órától a Tatabánya vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában