friss információ

2020.10.29. 11:47

Koronavírus-fertőzés miatt hiányzott Boér Gábor! – Frissítve

A ZTE FC labdarúgó csapata szerdán a Lipót Pékség SE vendégeként 3-1-es győzelmet szerzett a labdarúgó Magyar Kupában, amivel a legjobb 32 közé jutott.

Kerkai Attila

Boér Gábor

Forrás: Észak-Magyarország

Fotó: Ádám János

A találkozón nem volt ott Boér Gábor vezetőedző, akiről azt az információt kaptuk a klubtól, hogy nem érezte jól magát és elővigyázatosságból maradt itthon. Ezzel ellentétben a Nemzeti Sport tudósításában arról számolt be, hogy a ZTE FC vezetőedzője megfertőződött koronavírussal és a korábbi Lipót-játékos, Zimonyi Dávid is ezen ok miatt nem utazott el volt csapata találkozójára.

Információink szerint valóban jók a sportlap értesülései, bár a ZTE FC hivatalos felületein cikkünk megjelenéséig nincs híradás minderről... Információink szerint nem csak ketten lehetnek érintettek a zalaiaknál, ám kíváncsian várjuk, hogy a klub miként kommunikálja mindezt a szerdaihoz képest...

Frissítés:

Csütörtökön délután a következő közlemény jelent meg a ZTE FC honlapján:

„A hét elején vezetőedzőnk nem érezte jól magát, így a napokban már nem vett részt a csapat felkészítésében, valamint a kupamérkőzésen. Boér Gábor koronavírus tesztje pozitív lett, a csapattól elkülönítettük, amiről a klub rögtön tájékoztatta az MLSZ-t. Gábor szerencsére jobban érzi magát, de a járványügyi előírásoknak megfelelően, karanténban marad. Egyesületünk továbbra is mindent megtesz a sportolók, a stáb és a szurkolók egészségének megóvásáért.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában