ügyességi és csapatbajnokságot rendeztek

2020.10.08. 20:10

A diszkoszvetők mindenkit megleptek

Maradt még verseny az atléták számára az idei szezonból, hiszen zárásként Székesfehérváron rendezték meg az ügyességi és csapatbajnokságot, továbbá a legfiatalabbak a Sport XXI program viadalán vettek részt.

Kerkai Attila

Az érmes diszkoszvetők, elöl a győztes serdülők

Remek eredménnyel zárták a 2020-as versenyszezont a Zalaszám-ZAC atlétái. A Székesfehérváron megrendezett ügyességi és gátfutó csapatbajnokságon az egerszegiek serdülő fiú diszkoszvető csapata még edzőjüket, Bognár Szabolcsot is meglepte remek eredményükkel. A ZAC együttese ugyanis megnyerte a versenyt, hiszen a legjobb átlagot érte el. Ezen belül Horváth Kevin a mezőny legjobb eredményét szolgáltatta (46,04), de a többiek, így Kozma Ádám (37,77), Mo­zer Benedek (34,81), Kovács Lőrinc (25,78) is hozzájárultak a szép sikerhez. Az ifjúságiaknál, ugyancsak a fiú diszkoszvetésben Papp Marcell (39,49), Major Gábor (36,46), Czigány Levente (38,93), Kerkai Bence 35,12) összetételű együttes az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

Mindkét csapat edzője Bognár Szabolcs.

Az érmes diszkoszvetők, elöl a győztes serdülők
A Zalaszám-ZAC Sport XXI programban érdekelt csapatai. A legfiatalabbak ezúttal nem nyertek, de csapataik így is a dobogón végeztek a Zalaerdő Kupán Fotók: ZH

A Sport XXI Program keretében rendezték meg a Zalaerdő Kupát, ahol a Zalaszám-ZAC csapatai mindkét korosztályban a bronzérmet szerezték meg. Pajor László, a Zalaszám-ZAC csapatvezetője elmondta, hogy tartalékos együttesekkel tudtak csak kiállni, ugyanis számos versenyzőjük karanténba kényszerült és az edzéslehetőségeik is szűkültek a védelmi intézkedések miatt.

A két bronzérmes csapat. U11: Farkas Máté, Horváth Lili Jázmin, Schüller Zoé, Habuczky Zalán, Németh Izabella, Zsuppán Kinga, Bella Mátyás, Kiss Hanna. U 13: Both Bálint, Kell Botond, Nyári Attila, Andrasek Vilmos, Bella Sára, Szalai Szonja, Nagy Bori, Barabás-Bár Zselyke. Edzők: Góczánné Tóth Zsuzsanna, Pajor László, Laczkó László, Csiszár Attila, Bella Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában