piros lap

2020.09.16. 19:11

Vlasics ütött – négy mérkőzésre tiltották el

Vlasics Dániel, az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgócsapatának játékosa a Fehérvár FC II. elleni, múlt vasárnapi mérkőzésen (1-5) elkövetett tettéért piros lapot, majd a hét közepén a szövetség fegyelmi bizottságától négy bajnoki meccsre szóló eltiltást kapott.

Khüne László

Vlasics Dániel csíkos mezben a ZTE FC II. elleni bajnokin. A következő négy találkozón nem láthatják a szurkolók Fotó: Gergely Sz

Nem kis büntetés, aminek mértéke elsősorban annak köszönhető, hogy a játékvezetői jelentésben szerepelt az ütés kitétel – konkrétan Vlasics megütötte az ellenfél egyik játékosát.

Vlasics Dániel csíkos mezben a ZTE FC II. elleni bajnokin. A következő négy találkozón nem láthatják a szurkolók Fotó: Gergely Sz

Érdekesség, hogy nem olyan régen, a BKV Előre ellen kiállított kanizsai Ekker Milánt ugyancsak ütésért hat meccsre tiltották el. Ezt az ítéletet később 2 találkozóra mérsékelték, mert a zalai klub videófelvétellel bizonyítani tudta, hogy az említett tettlegességre nem került sor. Vlasics esetében azonban sajnos a felvételek is alátámasztják a jegyzőkönyvben leírtakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában