Végre elkezdhették a bajnokságot

2020.09.22. 18:36

A szezon harmadik fordulójában rajtolt el az NB II.-es kanizsai futsalcsapat

Két elmaradt meccs után hétfő este végre elkezdhette az NB II.-es idényt a Nyugati csoportban a Nagykanizsa Futsal Club.

Kühne László

Horváth Elemér (fehér) továbbra is biztos pont

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–UTE 3-0 (1-0)

Thury SZKI, zárt kapuk mögött. Jv.: Hartung.

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Horváth E., Bogyó, Kollár P., Szakmeiszter J. Csere: Simon M., Pataky, Csavari, Horváth M., Fujsz R. Vezetőedző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Kollár (14.), Fujsz R. (40., 40.).

Horváth Elemér (fehér) továbbra is biztos pont
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archív

Az első két fordulóban a járványhelyzet miatt maradt el a zalai csapat mérkőzése, melynek hazai pályája ráadásul oktatási intézményben van, így különösen indokolt az óvatosság. A meccsen a kiszolgáló személyzetet is beleértve mintegy 30 fő lehetett jelen, így ezúttal a lelátó népe nem támogathatta a hazaiakat. Ettől függetlenül Kollár Péterék az első félidő felén túl megszerezték a vezetést. A folytatásban a taktika és a küzdelem dominált, majd a végén jött még két hazai gól.

Bagó Gábor: Az első meccs mindig nehéz egy bajnokságban, főleg üres lelátók előtt. Ennek ellenére nagyon örültünk, hogy végre el tudtuk kezdeni a szezont. A játékunk még nem volt az igazi, de mindenki nagy erőbedobással és koncentráltan játszott. A keret kicsit átalakulóban van, az új játékosainknak még kissé szokatlan ez a sport, de ők is nagyon akarnak. Örülünk a győzelemnek, de a helyén kezeljük ezt a sikert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában