Izgalmas meccs döntött

2020.07.23. 20:04

A Halász, Vukics és a Hajdú, Csalló páros győzött Kanizsán

A Kanizsa Tenisz Klub pályáin a nagykanizsai amatőr teniszezők nyílt amatőr páros, valamint a 60+ korosztályos versenyét rendezték, előbbiben nagykanizsai, a hatvanon felettieknél zalaegerszegi, nagykanizsai siker született.

Kühne László

A kanizsai torna legjobbjai, illetve az indulók egy csoportja

Fotó: a szerző

Összesen harmincegy mérkőzést vívtak a résztvevők, akik Nagykanizsán kívül Kaposvárról, Marcaliból, Nagy­atádról, Oroszlányból, Pécsről, Zalaegerszegről, valamint Zalaszentgrótról nevezetek.

A kanizsai torna legjobbjai, illetve az indulók egy csoportja
Fotó: a szerző

– A pályákat is játékra tökéletesen alkalmassá kellett tenni, így volt tehát feladat a fordulót megelőzően is – mondta el a szervező Baranyás Zoltán. – A segítségnek hála azonban minden megoldódott, így semmi akadálya nem volt annak, hogy tényleg magas színvonalú mérkőzések kövessék egymást. Nyugodt szívvel állíthatom, a döntő, melyet a rutinos Halász Dávid, Vukics Balázs nagykanizsai páros vívott a nagyon jól teniszező Tóth Benett, Csalló András nagykanizsa–zalaegerszegi duó ellen, egyenesen ob-s szintet hozott.

Végül a Halász, Vukics kettős nyert, a vigaszágon pedig Nagy Csaba és Kelemen Tamás győzött. A 60+ nyílt versenyen a Hajdú Győző, Csalló János zalaegerszeg–nagykanizsai páros lett a legjobb, megelőzve Horváth Zoltánt és Baranyás Zoltánt.

A végeredmény: 1. Halász Dávid, Vukics Balázs (Energia Szabadidősport Klub), 2. Tóth Benett, Csalló András (Energia–Zalaegerszeg), 3. Walter Péter, Nagy Béla (Energia–Marcali) és Magyar Attila, Theisz József (Pécs). 60+ korosztály: 1. Hajdú Győző, Csalló János (Zalaegerszeg–Kanizsa TC), 2. Horváth Zoltán, Baranyás Zoltán (Röpte TC–Kanizsa TC), 3. dr. Schein István, Szabados István (Zalaegerszeg).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában