itthon a sakk nb i

2020.02.14. 20:01

Tungsram Aquaprofit NSK: legyen biztos előny a bajnokság hajrájára

Vasárnap már a bajnokság kétharmadához ér az NB I.-es sakkpontvadászat, és a Tungsram Aquaprofit NSK az élen állva folytatná a Pénzügyőr ellen is már jól bevált módszerét.

Kühne László

A kanizsaiak hazai környezetben ülhetnek asztalokhoz a Duocor-Makói SVSE együttese ellen, az alföldiek jelenleg a hetedik helyen állnak a tabellán, tehát a dél-zalaiak számára a kiindulási helyzet több mint kedvező.

– Nem szabad félvállról vennünk vasárnapi ellenfelünket. Általában a kiesés ellen küzdenek, de mindig képesek magukat úgy összeszedni, hogy kitűzött céljaikat teljesítsék – fogalmazott Papp Nándor, a kanizsaiak csapatvezetője. – Szeretnénk azt a szériát folytatni, melyet a Pénzügyőr ellen már elkezdtünk és jól is működött, ezzel pedig egy újabb győzelmet könyvelhetnénk el. Főképp azért lényeges a siker, hogy a vezetésünk a táblázaton biztos maradjon, és a bajnokság utolsó harmadának még kedvezőbb helyzetből vágjunk neki.

A második számú csapat is Nagykanizsán játszik. A 6. helyen álló dél-zalaiak a 8. Géniusz Tata-Naszályt fogadják 11 órától ugyanúgy a Halis-könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában