Közel ezer résztvevővel

2019.10.16. 20:22

Zalai is csatlakozott az Európai Sporthét eseményeihez

Az Európai Sporthét eseményeit az idén ötödik alkalommal rendezték meg az Európai Unióban, és így természetesen Magyarországon is.

Kerkai Attila

Zalaszentlőrincen hatodszor rendeztek családi sportnapot

Fotó: Picasa

Ebből az alkalomból a Zala Megyei Szabadidősport Szövetség huszonegy kü1önféle rendezvényt szervezett a megyében, amin hozzávetőlegesen ezren vettek részt.

Zalaszentlőrincen hatodszor rendeztek családi sportnapot
A magyarszerdahelyi kosarastalálkozó résztvevői Fotó: ZMSZSZ

A programsorozat eseményeinek lezárását és a történtek összegzését követően Kámán Ferenc, a Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülésének vezetője elmondta, hogy az Európai Sporthét keretében rendeztek többek között diák­atlétikai tehetségkutató versenyt, Magyarszerdahelyen a felnőtt fogyatékkal élők kosárlabda-találkozóját szervezték meg, Boncodföldén autisták kapcsolódtak a programhoz, de idősek otthonában szervezett gyógytornára is sor került. Utóbbihoz Rédicsen, Csesztregen és Zalabaksán is csatlakozhattak az érdeklődők. Lentiben ugyanakkor Sport- és egészségnap volt a sorozat része, Zalaszentlőrincen pedig már a 6. Családi Sportnapot rendezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában