A második félidő már jól alakult

2019.10.21. 18:24

Ötödik meccsüket nyerték a kanizsai futsalosok

Ötödik meccsét nyerte meg a Nagykanizsai Futsal Club az NB II-es futsalbajnokságban, és tartja második helyét a táblázaton Bagó Gábor legénysége.

Kühne László

Kollár Péter (13) három gólig jutott a kanizsai csapatban a Tihany elleni találkozón

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Tihany FC–Nagykanizsai Futsal Club 4-8 (2-1)

Tihany, 50 néző. Jv.: Apkó (Nyekita, Boros R.).

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Kollár, Schuller, Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Simon M. (kapus), Bogyó K., Fujsz R., Szalai D., László D. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Hoffer D. (4.), Petróczi (19.), Hoffer L. (24., 34.), illetve Kollár (16., 22., 40.), Bogyó (23., 29.), Szakmeiszter Á. (23.), Koronczai (30.), Szalai D. (34.)

A hazaiak, akik eddig már sokszor okoztak fejtörést a kanizsaiaknak, igencsak ráijesztettek a vendégekre, hiszen a legutóbbi bajnokijukon is vezetést szereztek az NFC ellen. A kanizsaiak kapkodva játszottak, de Kollár Péter révén egyenlítettek.

Kollár Péter (13) három gólig jutott a kanizsai csapatban a Tihany elleni találkozón
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A meccs továbbra is nyílt maradt, és Kollár már a második húsz percben egyenlített újra. Akkor már inkább a nagykanizsaiak szája íze szerint alakult a találkozó menete, s bár a TFC sem adta fel, Bagó Gábor csapata a ritmust elkapva be­zsebelte a győztesnek járó három pontot.

Bagó Gábor: „Nehezen lendültünk játékba, és elkerülhető gólokat kaptunk az első félidőben. A második játékrészt nagyon jól kezdtük el, és elég hamar megfordítottuk a találkozót. Utána már kézben tartottuk a meccset, és a kontralehetőségeinket jól használtuk ki. Örülünk az újabb győzelmünknek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában