Sokasodtak és ügyesedtek

2019.09.02. 19:35

Véget ért a strandröplabdaszezon az AquaCityben

A harmadik fordulót rendezték az AquaCity strandröplabda-­bajnokságon, ez a kör egyben a zárása is volt a nyári rendezvénynek.

Jóna István

Munkában az ezüstérmes Andris–Domokos páros Fotó: Jóna István

Már az előzetes érdeklődés alapján sejteni lehetett, hogy ismét magas lesz a jelentkezők száma az idei zárófordulóra. Összesen húsz páros versengett egymással – női, férfi és vegyes kategóriákban. A záró­nap indításaként reggel pótolták az első fordulóból elmaradt vegyes elődöntő és döntő mérkőzéseket – a júniusi tornán ugyanis a vihar emlékezetes módon átírta a programot. Ezt követően – egy rövid frissítő záport leszámítva – sikeresen lezajlottak az utolsó forduló mérkőzései.

A forduló végeredménye. Női páros: 1. LiMo (Koronczai Lilla, Horváth Mónika – Szombathely), 2. Andris Krisztina, Domokos Fanni (Zalaegerszeg), 3. Molnár Dorka, Végh Júlia (Szombathely). Férfi páros: 1. Törpék (Bodovics Árpád, Hérincs Gábor – Szombathely), 2. Hu-Ric-án (Horváth Huba, Horváth Richárd – Zalaegerszeg), 3. Kiss–­Gyenes (Kiss Gergely, Gyenes Zoltán – Zalaegerszeg). Vegyes: 1. Sexyk (Kaprényi Piroska, Horváth Richárd – Komló/Zalaegerszeg), 2. KáBé (Koronczai Lilla, Bodovics Árpád – Szombathely), 3. Mire (Molnár Martina, Pápai Péter – Zalaegerszeg/Kaposvár).

Munkában az ezüstérmes Andris–Domokos páros Fotó: Jóna István

Összegzésként elmondható, hogy remek idényt zár a rendezvény, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés a ZTE Röplabda Klub által szervezett bajnokság iránt. Valamint nem hagyható említés nélkül az sem, hogy a mezőny tagjai a játéktudás tekintetében egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és ez emeli a színvonalat.

– Nagyon sokat fejlődött mindenki, s így jóval kiélezettebb és hangulatosabb meccsek folytak az AquaCity által rendelkezésre bocsátott strandröplabdapályákon – összegezte az idei bajnokságot Horváth Richárd fő szervező.

A 2019. évi Aquacity strand­röplabda-bajnokság vég­eredménye. Nők: 1. LiMo (Koronczai Lilla, Horváth Mónika – Szombathely), 2. Andris Krisztina, Domokos Fanni – Zalaegerszeg, 3. Bódis Bianka, Molnár Martina – Zalaegerszeg. Férfiak: 1. Törpék (Bodovics Árpád, Hérincs Gábor – Szombathely), 2. Hu-Ric-án (Horváth Huba, Horváth Richárd – Zalaegerszeg), 3. Senio­rok (Balázs Erik, Kovács Róbert – Zalaegerszeg). Vegyes: 1. KáBé (Koronczai Lilla, Bodovics Árpád – Szombathely), 2. Sexyk (Kaprényi Piroska, Horváth Richárd – Komló/Zalaegerszeg), 3. Életképes Túrósrétes (Domokos Fanni, Domokos Ádám – Zalaegerszeg).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában