Egyre több a sérült

2019.09.30. 19:45

Simonfalvi: talán nincs nagyobb baj

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgócsapatánál az elmúlt hetek nem éppen szívderítő játéka mellett amiatt is aggódhatnak, hogy a keretben egyre gyarapszik a sérültek tábora.

Kühne László

Vasárnap a BKV Előre 3-1-es győzelmet aratott az Olajbányász-stadionban, és a hazai szakmai stábnak fejtörést okoz az is, hogy a rutinos védő, Simonfalvi Gábor megsérült a találkozó hajrájában.

– Nem vagyok hajlékony típus, ezért számomra is elég ijesztő volt az a pillanat – mondta az NB I-es múlttal is rendelkező játékos. – Soha nem láttam még ilyen szögben kicsavarodva a lábamat, örülhetek, hogy a térdem nem „ment el”. Egy becsúszásnál beakadt a cipőm sarkán lévő stopli a földbe, a lendület viszont vitte tovább a testem. Hatalmas reccsenést hallottam, az izmom egyből össze is ugrott. Egy nap távolából azért már jobban érzem a lábam, de a bal combhajlító izmom valószínűleg elszakadt. Azért remélem, nem lesz vészesen hosszú a kényszerpihenő.

A kanizsai csapatból régóta lábadozik Vlasics Dániel, Szabó Bálint, Csáki József, valamint Pál Dávid és Kretz Bálint is – nem beszélve a kisebb „nyavalyákkal” küzdőkről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában