Biztosan nyert a Zalalövő

2019.08.11. 20:58

Elkezdődött az új szezon a labdarúgó megyei I. osztályban

Vasárnap délelőtt, a Kiskanizsa hagyományos, 11 órakor kezdődő találkozójával elkezdődött a 2019/2020-as szezon a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban.

ZH

Jobbról a zalalövői Kellner Tamás Zsolt akaszt meg egy kiskanizsai akciót az új szezon nyitó összecsapásán

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák–Szalai-Edelholz Zalalövő 1-5 (0-1)

Kiskanizsa, 100 néző. Jv.: Siket L.

Kiskanizsa: Parragi – Póka, Piecs (Gerencsér), Lukács, Nagy R., László, Dolmányos, Anger, Ötvös, Kovács D., Rácz (Németh R.). Edző: Mutter Attila.

Szalai-Edelholz Zalalövő: Dóra – Czömpöl (Darabos), Gyenese, Flander (Illés), Karvalics, Kellner, Sipos (Tóth G.), Cseresznyés, Penczák, Horváth T., Csik. Edző: Ostrom János.

Jobbról a zalalövői Kellner Tamás Zsolt akaszt meg egy kiskanizsai akciót az új szezon nyitó összecsapásán Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Kellemes labdarúgóidő fogadta a két csapatot. A találkozó elején a hazaiak kezdeményeztek többet, próbáltak pozícióelőnyhöz jutni, azonban a vendégek zártan védekeztek. Később fokozatosan feljöttek a vendégek, és néhány kontratámadásuk veszélyesnek bizonyult. Az első játékrész nagy helyzetét mégis a hazaiak hibázták el. A kanizsaiak már sokadszor kerültek hátrányba a félidő utolsó másodpercében kapott góllal. Fordulás után próbálkozott a Sáskák az egyenlítéssel, de a jól védekező lövőiek gyors kontratámadással a félidő közepén növelték előnyüket. Majd a fellazult és elfáradt kanizsaiak mellett kontrából többször is eredményes tudott lenni a vendég együttes, amely biztosan nyerte a találkozót.

Gólszerzők: Dolmányos, ill. Karvalics (2), Darabos, Illés, Flander. Jók: Dolmányos, Anger, ill. Karvalics, Kellner, Horváth T. U19: Kiskanizsa-Zalalövő 2-4.

A további, esti eredmények: Helsa Andráshida–Gyenesdiás 1-4, Lenti–Csesztreg 2-2, Gellénháza–Zalaszentgrót 3-0, Teskánd–Szepetnek 1-2, Zalakomár–Tarr Andráshida 2-3, Police-Ola–Csács NSE 1-5. (Részletes tudósítások keddi számunkban.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában