Veterán Fesztivál

2019.07.02. 19:38

Az egerszegi veterán focisták bronzérme

A labdarúgó Veterán Fesztivál keretében rendezték meg Budapesten a veterán focisták országos bajnokságának döntőjét, melyre mindhárom zalai együttes utazhatott.

Kühne László

A Zalaegerszeg nyerte a zalai 60 év felettiek focibajnokságának küzdelmeit, és Nagykanizsa csapata végül a megyei eredményei alapján bekerült az ország két legjobb (régiós vagy megyei) második gárdája közé. A Lenti-Lendva gárdája az – egyben határon túli örökifjú focistákat is tagjai között tudó – úgynevezett VIP-kategória mezőnyébe kapott meghívást.

A bronzérmes egerszegiek. Álló sor (balról) Koczka Géza csapatvezető, Kardos József, Dombai István, Kormos Kálmán, Zsemberi György, Sziva Béla, Cziráki László, Sákovics Péter. Guggolnak: Bartók Gábor, Felföldi Gábor, Farkas Attila, Windisch Ernő, Hajba Géza, Galántai Tibor, Rózsás Attila. A képről hiányzik: Sümegi Ferenc. Fotó: a szerző

A fináléban aztán sem az egerszegieknek, sem a kanizsaiaknak nem volt okuk a búslakodásra, hiszen a Zalaegerszeg az angyalföldi helyszínen az Örkény és Miskolc legénysége mögött bronzérmes lett, a Nagykanizsa pedig a nyolcadik helyen végzett. A Lenti-Lendva a nemzetközi csoportjában végül negyedikként zárt.

Ezek is érdekelhetik