Magabiztosan győzött

2019.05.09. 18:33

Az ifjú kanizsai motokrosszos Horváth Ádám Ausztriában folytatja

Az időjárás nem kedvezett a Nyárs­apáton rendezett nyílt junior motokrossz-bajnokság 2. fordulójában indult versenyzőknek. Eső, szél és hatalmas sár tette próbára felkészültségüket. A mezőnyben ott volt a 11 éves kanizsai Horváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE versenyzője is.

Kerkai Attila

Horváth Ádámnak is kijutott a sárból, de nem zavarta…

Fotó: ZH

A kanizsai Zrínyi-iskola tanulója, a 65 köbcm-es motorral indult versenyző remekül felkészült (édesapja a motorját készítette fel kiválóan) a versenyre, így nem is hibázhatott. Mindent megnyert, az edzést, mindkét versenyfutamot, így a forduló győztese is ő lett. Két verseny után hibátlan teljesítménnyel, 12 pont előnnyel az első helyen áll korosztályában a bajnokságban, vagyis jól halad az egyik kitűzött célja a bajnoki cím megszerzése felé.

Horváth Ádámnak is kijutott a sárból, de nem zavarta…
Fotó: ZH

A hét végén már Ausztriában próbálhatja ki magát, az AMA Masters-sorozat következő állomásán, Oberdorfban, rá egy hétre Ácson következik az ob 3. futama.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában