kosárlabda

2019.04.19. 18:06

Több mint kötelező

Menekülés a győzelembe! – adta ki a jelszót a Debrecen elleni vasárnapi (16.30) mérkőzésre Bencze Tamás, a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.

Varga Andor

Bernard Thompson vasárnapi játéka kérdéses Fotó: archív/KT

A megyeszékhelyen gazdag kosárlabdaprogramot tartogat a húsvétvasárnap, melyben az első „fogás” a ZTE–DEAC férfi találkozó lesz a középszakasz középházában. És itt hazai szempontból nem egyszerűen kötelező a győzelem, de szinte már létkérdés.

– Továbbra is célunk a nyolc közé kerülés, ami majdnem elérhetetlen távolba kerül, ha megint nem tudunk nyerni – vázolta a helyzetet Bencze Tamás. – Úgy vélem, meg is lesz ez a siker, az elmúlt két-három hétben végzett munka alapján a fiúk megérdemelnek már egy kis sikerélményt. A szurkolókról nem is beszélve.

Bernard Thompson vasárnapi játéka kérdéses Fotó: archív/KT

Jó hír, hogy Dustin Ware visszatérhet vasárnap a pályára, Thompson és Gulyás játéka viszont kérdéses: előbbinek edzésen fordult ki a bokája, utóbbi pedig a KTE ellen szenvedett kézsérülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában