vízilabda

2019.02.21. 19:55

Megnyerte az újrajátszott mérkőzést a Kanizsa VSE

Megnyerte a 2. negyed végétől újrajátszott OB I B-s vízilabda-mérkőzését a Kanizsa VSE az ASI DSE ellen, s így növelte is előnyét a táblázaton.

Kühne László

A dél-zalai férficsapat megóvta a fővárosban január 26- án lejátszott, 8-8-as végeredménnyel zárult meccset, és az illetékes grémium ennek helyt adva újrajátszást rendelt el – a második negyed végétől, 4-3- as kanizsai vezetésről. Szerdán, a Komjádi-uszodában folytatódott tehát az egyszer már véget ért találkozó, és nem hozott gólesőt.

A harmadik negyed után 5-5 állt az eredményjelzőn, majd a Kanizsa 1-0-s utolsó nyolc perccel nyerte meg a félig újrajátszott meccset 6-5-re. A kanizsaiak jegyzőkönyvbe írt gólszerzői Szilvasán Bence (2), Balli Kristóf, Dobay Gergely, Horváth Botond és Salamon Attila voltak. Ludányi Kadosa csapata így 39 ponttal áll a tabellán, öt ponttal megelőzve az YBL együttesét. A zalai tréner kiemelte: a Komjádiban Pelle Balázs a kapuban nagyot alakított, így döntetlen helyett sikert könyvelhettek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában