Pénteken kell a pont idegenben

2019.02.12. 19:50

A kanizsai futsalosok szériája itthon szakadt meg

Időnként kemény pillanatokat is tartogató rangadót vívott a Nagykanizsai Futsal Club a Maglódi TC-vel az NB II Nyugati csoportjának harmadik helyéért, a Pest megyeiek a hazaiak hibáit kíméletlenül kihasználták.

Kühne László

Szakmeiszter Jánosékra (fehérben) pénteken fontos meccs vár idegenben Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Nagykanizsai Futsal Club – Maglódi TC 3-6 (1-2)

Nagykanizsa, 150 néző. Jv.: Szabó P. (Hartung, Domonkos).

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Horváth E., Nagy T., Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Losonczy, Kollár, Szalai D., László D., Koronczai, Pesti A., Novák L., Budai L. Vezetőedző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Szakmeiszter J. (8.), Nagy II T. (22.), László D. (38.), illetve Simon Zs. (4., 21., 32., 34.), Nagy I T. (13.), Hollauer (22.).

Nem spóroltak az energiával a csapatok, sem a hazai szurkolók, ahogy belevetették magukat a mérkőzésbe. Az gyorsan kirajzolódott, hogy a maglódiak (ellenük eddig egy döntetlen és két vereség volt a dél-zalaiak mérlege) ezúttal sem lesznek könnyű préda. A vendégek ugyanakkor hiába szerezték meg a vezetést, a vendéglátókban benne volt az egyenlítés lehetősége, mi több, mentek is előre, elveszett labdát nem ismerve. Ennek meg is lett a jutalma, mégpedig Szakmeiszter Jánosnak az első félidő végén esett óriási gólja révén, aztán mégis a Maglódnál maradt az előny. A második húsz percben nyíltabb játékot vállalt fel az NFC, ezt azonban a vendégek maximálisan is kihasználták, sorra érték el találataikat, a kanizsaiak csak futottak az eredmény után, erejükből már csak a szépítésekre tellett, és vissza is csúsztak az ötödik helyre.

Szakmeiszter Jánosékra (fehérben) pénteken fontos meccs vár idegenben Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Bagó Gábor: „Az ETO elleni elmaradt idegenbeli meccsünk pótlását nem számolva hetes győzelmi sorozatunk szakadt meg, talán a legrosszabbkor. Sok hibával játszottunk egy nagyon rutinos és labdabiztos csapat ellen. A játékosaim akarásával nem volt gond, becsülettel mentek. A vereséget ugyanakkor magamra vállalom, mert mindenáron meg akartam nyerni a találkozót, de amit elterveztem, abból nem jöttünk ki jól. Az utolsó alapszakaszbeli fordulóban, a TFSE-vel szemben idegenben mindenképpen pontot kell szereznünk a pénteki játéknapon”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában