Nagykanizsai Futsal Club

2018.10.25. 18:36

Futsal NB II: hétfőn már az Érdet fogadják

Ahová a kanizsai női kosárlabdázók gyakran jártak, oda ezúttal a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es legénysége utazott, hiszen az ELTE-BEAC Bogdánfy úti sporttelepén mérkőztek a bajnokság 8. fordulójában.

Kühne László

futsalill teremfoci

ELTE-BEAC–Nagykanizsai Futsal Club 6-3 (4-0)

Budapest, BEAC-sportcsarnok, 50 néző. Jv.: Urgyán.

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Horváth E., Nagy T., Szakmeiszter J., László D. Csere: Szőke R. (kapus), Losonczi, Koronczai P., Kollár, Novák L., Schuller, Pesti A., Budai L. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Appl (2., 9.), Lugosi (16.), Spáth (19.), Szini (25., 30.) illetve Novák L. (26.), Kollár (33., 40.)

Nos, a dél-zalai futsalosoknak ezúttal nem ment annyira, hiszen az „egyetemisták” legénysége a félidőben már 4-0-ra vezetett Bagó Gábor legénysége ellen. A második húsz percben kozmetikázott valamennyit az álláson az NFC, végül a BEAC azonban 6-3-ra nyerte a találkozót. A bajnokság kilencedik helyén álló kanizsaiak azonban nem kesereghetnek, főképp annak tudatában nem, hogy október 29-én, hétfőn 20 órától a Zsigmondy-csarnokban a 11. helyezett Érdi VSE-t fogadják.

Bagó Gábor: „Eddig minden idegenbeli meccsünkön a második félidőben érkezünk meg igazán. A csapat ekkor hasonlít arra, amit igazán tud valójában, de egy játékrésznyi jó teljesítmény sajnos kevés. Szurkolóink ismét kitettek magukért, mivel nem kevés utat tettek meg értünk és fergeteges hangulatot varázsoltak. Várjuk az Érd elleni meccset, amikor is szeretnénk drukkereinket ismét kiszolgálni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában