Itt igény van a labdarúgásra

2018.08.10. 22:11

Szurkolói ankét az FC Nagykanizsánál, már az NB III. jegyében

Szurkolói ankétot szervezett az FC Nagykanizsa egyesülete, az összejövetel ezúttal már a klub labdarúgócsapatának NB III-as szereplése jegyében zajlott le.

Kühne László

A klub vezetése mellett Barna László vezetőedző, illetve a játékosok is állták a kérdezők rohamát, igaz, ezúttal nem nyúlt olyan hosszúra a kérdezz-felelek, mint a még megyei I-es tavaszi szezon nyitányán.

A városban újabban ismét kimondottan fontos kérdéssé vált a csapattagok helyi kötődése, és ennek kapcsán Barna László elmondta: aligha lehet eredményt produkálni anélkül, hogy a játékosokat erős szálak kössék a településhez, de ezen a téren az FC Nagykanizsa nem áll rosszul, hiszen a keretbe számos, Kanizsáról indult játékost sikerült visszacsábítani. Mint azt megfogalmazta: együttesét soha nem ikszre kalkulálva küldi ki a pályára, és szakvezetőként sem viselte soha jól a vereséget.

Az FC Nagykanizsa elnöke, Kovács Tamás vázolta a klub jövőbeni terveit Fotó: Kühne László

Kovács Tamás, a klub elnöke mindehhez hozzáfűzte: az utóbbi időszak olyan mérkőzései, mint a Makó, vagy a Nagyatád elleni osztályozók, az Érddel, Békéscsabával vívott Magyar Kupa-meccsek, vagy éppen a néhány héttel ezelőtti, ZTE FC-vel szembeni előkészületi összecsapás látogatottsága is bizonyítékul szolgálhatott arra, hogy ebben a városban igenis érdekli az embereket a futball.

A jelenlévők körében egyöntetű volt a vélemény: ahol a labdarúgás – az adott csapat jelenlegi szintjén is – képes időnként ezres nagyságrendben nézőket megmozgatni, ott a sportágra igenis érdemes odafigyelni. Mi több, akár első számúként tekinteni rá a településen. Hogy aztán a (távolabbi) jövőben – immár az NB-s keretek között – még nagyobbakat is lehessen álmodni…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában