A Vasas és a Csata DSE végzett az élen

2018.08.30. 19:43

Kanizsai kosarasok a különdíjasok között

A 26. Zalakaros Kupa nemzetközi leány kosárlabda-torna meccssorozatának keretében elsőként a junior és serdülő korosztályban avathattak győzteseket, majd következhettek a kadet és gyermek korcsoportosok.

Kühne László

A kanizsai Kötő Luca indít támadást a zágrábiak ellen Fotó: Gergely

A junior és serdülő korosztály végeredményéről már beszámoltunk, amit a tízcsapatos kadet korosztály sorozata követett. A házigazda Kanizsa DKK végül ötödik lett, a dobogóra pedig az első Vasas A, a második Vasas B, valamint a harmadik Szekszárd állhatott. Az öt együttessel rajtolt gyermekeknél az élen a Csata DSE végzett, ezüstérmes a Zsíros AK lett, a KDKK pedig harmadikként zárt. A tornán minden csapatból a legjobb teljesítményt nyújtó játékos különdíjban részesült, így a kanizsaiaknál gyermek korcsoportban Molnár Virág, a serdülőknél Bercsi Luca, a kadetoknál Kötő Luca, míg a junioroknál Zsámár Lili érdemelte ki a legjobb kanizsai kosarasnak járó különdíjat.

A kanizsai Kötő Luca indít támadást a zágrábiak ellen Fotó: Gergely

– A napokban még jó néhány utánpótláskorú együttes edzőtáborozik Zalakaroson, vagyis ebben az időszakban a fiatal leány kosárlabdázók központja is volt Dél-Zala, hiszen még egymás között is tudtak egyfajta minitornát rendezni – fűzte a karosi kupa eseményeihez Gábor Erzsébet, a kanizsai női kosárlabdázók szakmai vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában