Atlétika

2018.03.15. 19:20

Zalaszám ZAC – A szeniorok érmekkel tértek haza

Szokatlan időpontban, hétfőn rendezték meg a fővárosi BOK-csarnokban az idei fedett pályás szenior atlétikai bajnokságot. A Zalaszám-ZAC két versenyzője is érmekkel tért haza.

Kerkai Attila

Csóra Zsanett

A fedett pályás atlétikai versenyszezon utolsó bajnokságán ott volt a Zalaszám ZAC örökifjú sprintere, Góczánné Tóth Zsuzsa is. Góczánné hű maradt korábbi énjéhez, hiszen korosztályában mindkét rövidtávfutó versenyszámban rajthoz állt, s mindkettőt megnyerte.

Góczánné Tóth Zsuzsa

A 60 m-es síkfutásban 9,62 mp volt az aranyérmet jelentő teljesítménye, míg a 200 m-es síkfutás döntőjét 32,33 mp-es időeredménnyel nyerte. Felkészítő edző: Góczán István.

Csóra Zsanett

Csóra Zsanett, a Zalaszám ZAC sokoldalú atlétája is részt vett a szenior fedett pályás országos bajnokságon. Megnyerte a távolugrást 384 cm-es teljesítménnyel, majd a magasugrás versenyszámában 130 cm-es eredménnyel ezüstérmet nyert. Végül beállt a dobókörbe is, súlylökésben 8,01 m-rel tette teljessé az éremgyűjteményét, s szerzett bronzérmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában