Női futsal

2018.02.14. 18:41

MK-döntősök a RiCsilla Sport női futsalosai

A RiCsilla Sport Zalaegerszeg női futsalcsapata bejutott a női Magyar Kupa négyes döntőjébe, miután összesítésben jobbnak bizonyult a DVTK-Vénusz együttesénél.

Kerkai Attila

Középen Orbán Szandra, aki az MK-ban két gólt rúgott a BEAC-nak

Fotó: Garamvölgyi Ferenc

RiCsilla Sport Zalaegerszeg – DVTK-Vénusz 3-4 (2-3)

Répcelak, 100 néző. Jv.: Egyed (Kondákor, Mózsa). Magyar Kupa negyeddöntő, visszavágó.

RiCsilla Sport: Kiss E. – Megyeri, Orbán, Tillinger, Marsai. Csere: Vörös V., Lehota, Horváth L., Nagy B., Szűcs, Fábián, Németh. vezetőedző: Halmos Máté.

Gólszerzők: Vörös (10.), Megyeri (12.), Tillinger (36.), illetve Miliczki (16., 19.)Tamók (16.), Kovács A. (35.).

Az első mérkőzést Miskolcon 6-3-ra megnyerte a RiCsilla Sport, de hátra volt a visszavágó. Noha a RiCsilla már 2-0 is vezetett, a DVTK még a szünet előtt fordított. A miskolciak nagyot küzdöttek, a 35. percben már 4-2-re vezettek, ám gyorsan jött a válasz, amivel megnyugodtak az egerszegiek, és 9-7-es összesítéssel ők jutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

Halmos Máté: „Három hónapja került új kezekbe a klub és ültem ismét a lányok kispadjára. Az akkor még a bentmaradásért küzdő csapatnál óriási fordulat következett, a bajnokságban a cél már a felsőházba jutás. A Magyar Kupában is ott vagyunk a legjobb négy között. Előnyünk birtokában a visszavágón is szerettünk volna nyerni, ám a vereség ellenére sem éreztem úgy, hogy veszélyben forogna a továbbjutásunk. ”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában