UFC Nagykanizsa

2018.01.04. 19:57

Teremben hajtottak a fiatalok Kanizsán

A Cserháti-csarnokban U7-es és U8-as focicsapatoknak szervezett teremtornát az UFC Nagykanizsa egyesülete, melyre a régióban található akadémiai együttesek is meghívást kaptak.

Kühne László

A sárga mezes UFC Nagykanizsa-játékos indítana támadást az Illés elleni U7-es döntőben Fotó: a szerző

Az U7-es korosztály (2011 után születettek) küzdelmeiben nyolc csapat vett részt, a szombathelyi Illés Akadémia, a kaposvári Bene Akadémia két-két legénységgel érkezett a Keszthely és a Letenye mellett, a házigazda UFC pedig szintén két gárdát indíthatott. A döntőben az Illés első számú társasága 4-3-ra győzött az UFC I-gyel szemben, a harmadik pedig a Bene I lett.

A sárga mezes UFC Nagykanizsa-játékos indítana támadást az Illés elleni U7-es döntőben Fotó: a szerző

Az egy évvel idősebbeknél (U8 – 2010 utániak) a ZTE Akadémia, a Kaposvár, a Siófok, a Lenti, illetve mellettük az UFC két együttesét köszönthették. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán a győzelmet végül az UFC I szerezte meg, a Lenti, a ZTE FC, a Kaposvár, a Siófok és az UFC II előtt. A gólkirályi címet az UFC I-ből Papp Benett szerezte meg.

- Úgy érzem, sikeres focirendezvény volt a kicsiknek színvonalas mérkőzésekkel, izgalmakkal és jó hangulattal – fogalmazott az UFC tréneri stábjából Bene Gábor. – A srácok már készülhetnek is a januári tornákra, remélem, akkor is hasonló élményben lehet majd részük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában