Albatrosz TSE

2017.12.14. 18:59

Újra övék a Klauzál Kupa

Az Albatrosz Tánc Sport Egyesület egyedüli zalai csapatként vett részt a Budapesten megrendezett országos XVIII. Klauzál Kupán.

Kerkai Attila

A megyeszékhelyiek kupagyőztes küldöttsége a fővárosban Fotó: Albatrosz TSE

Az egerszegi klub tagjai nyolc arany-, két ezüst- és egy bronzérem, valamint egy ötödik helyezés mellé még két különdíjat is elhoztak. A zsűri a nap végén az idén immár másodszorra ítélte az együttesnek a megtisztelő Klauzál Kupát, amelyet minden évben a legkiemelkedőbb egyesületnek adnak át.

A megyeszékhelyiek kupagyőztes küldöttsége a fővárosban Fotó: Albatrosz TSE

Az Albatrosz TSE eredményei. Aranyérmesek: Felnőtt korosztály: Albatrosz TSE (Bartók másképp), Albatrosz TSE (Talán), Antolovics Máté, Háriné Molnár Ágnes (Révedés). Juniorok: Kis Albatrosz (A pokol tüze), Funny Girls (Element), Hári Anna, Németh Lili (Ha kicsengetnek), Hári Anna (Fire). Gyermek korosztály: Gombos Csenge, Káldi Lara (Te és én). Ezüstérmesek: Felnőttek: Németh Fanni, Németh Kata (Szabadon). Juniorok: Csalló Dorina, Csalló Liliána, Golubics Kamilla (Amazonok). Bronzérmesek: Gyermek korosztály: Konrád Bíborka (A porondon).

Ötödik helyezett lett a junior korosztályban Andor Alíz és Ambrus Cintia, Érzés című koreográfiájukkal.

Az egerszegiek különdíját Konrád Bíborka „A porondon”, valamint a Kis Albatrosz „A pokol tüze” című koreográfiája kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában