Csarnok Kupa

2017.12.09. 21:56

Kilenc továbbjutó már megvan a Csarnok Kupa felnőtt mezőnyében

Szombaton a Felnőtt kategóriával folytatódott az idei Csarnok Kupa. Ezen a napon három csoportban összesen 18 csapat versengett a nyolcaddöntőbe jutásért. Az „A” csoportból három azonos pontszámmal (12) végző együttes jutott tovább.

Jóna István

Fotó: A szerző

1. Treijdre, 2. Clean Medic, 3. Futer Tüzifa

A „B” jelű csoportban két csapat kiemelkedett a mezőnyből, a Petrovics Apartmanház és a FocIszak Szombathely. A harmadik egyben továbbjutó helyre az egerszegi Lucullus Söröző csapata futott be.

1. Petrovics Apartmanház, 2. FocIszak Szombathely, 3. Lucullus Söröző

A „C” csoport is kiélezett kemény csatákat hozott. A legmeggyőzőbb játékot az Átrium Café-Black Jack FC nyújtotta és veretlenül, mindössze egy döntetlent begyűjtve nyerte meg a csoportot. Mögöttük nagy volt a tülekedés, végül a Team Belucci és az Afrika Sun Team lett a befutó.

1. Átrium Café-Black Jack FC, 2. Team Belucci, 3. Afrika Sun Team

Vasárnak újabb két csoportban folynak majd a küzdelmek és 12 csapatnak lesz lehetősége a 16 közé kerülésre. A csoportokból a legjobb negyedik még továbbjuthat, ami az első napot követően a Nudliknak, vagy a Göcsej Pig csapatának sikerülhet. A tornán a csoportmeccsek végeztével 15-30-kor kezdődnek a helyosztók és várhatóan 19.15-kor rendezik a Csarnok Kupa döntőjét.

Fotó: A szerző

 

Fotó: A szerző

 

Fotó: A szerző

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában