Futsal

2017.11.28. 11:38

A Göcsej SK a bajnokság jelenlegi harmadikját győzte le második félidei jó játékával

A női futsal NB I 10. fordulójában hazai pályán, de valójában idegen környezetben Répcelakon fogadta a Göcsej SK a Brandmission-Artifex csapatát. A zalaiak nagy csatában, idei legjobbjukat nyújtva nyertek.

Jóna István

Szekszárd elleni hazai mérkőzés. Szemben kékben a két gólt szerző Orbán Szandara látható Fotó: A szerző

Göcsej SK – Brandmission-Artifex 4-1 (1-1)

Répcelak, Répce Sportcsarnok,

Jv: Dávid József (Egyed P., Mózsa Á.).

Göcsej SK: Kiss, Megyeri, Lehota, Orbán, Marsai, Cserék: Horváth, Vörös, Czeglédi, Fábián, Szegedi, Németh, Nagy.

A harmadik helyen álló vendégek kezdtek jobban és a 4. percben vezetést szereztek. A bekapott gól után hamar rendezte sorait a Göcsej és a 10. percben Lehota révén egyenlített. A félidő második felében felváltva veszélyeztettek, de gólt nem sikerült szerezni egyik csapatnak sem. A második félidőben harcosan és ami fontos pontosan játszottak a zalaiak és a 25. percben Orbán góljával megszerezték a vezetést. A vendégek kitámadtak és próbáltak egyenlíteni, de a Göcsej védelme ezúttal remekül zárt. A 31. percben Marsai tovább növelte a hazai előnyt, majd a végig remekül játszó Orbán a 34. percben végleg eldöntötte a rangadóvá nőtt mérkőzést. A Göcsej SK remek játékkal bizonyította, hogy a bajnokságban nincs verhetetlen csapat.

Szekszárd elleni hazai mérkőzés. Szemben kékben a két gólt szerző Orbán Szandara látható Fotó: A szerző

A mérkőzés után Kiss Emília csapatkapitány értékelt:

- A csapat úgy utazott el a mérkőzésre, hogy barmi lesz győzni fogunk. Egy váratlan gólt kaptunk a mérkőzés elején, de aztán rendeztük sorainkat és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. . A kezdeti bizonytalanság után, jöttek a gólok is a második játékrészben. Természetesen az ellenfél sem adta könnyen a bőrét, de végre harcosak és erősek voltunk és végül sikerült egy jó játékkal megszereznünk a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak!

A következő fordulóban szabadnaposak lesznek a zalaiak, majd a december 9-én a 12. fordulóban a közvetlen rivális Gyulai Amazonokat fogadják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában