Foci

2017.09.24. 21:42

Pontot oroztak el az NB III-as éllovastól

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjának 7. fordulójában az éllovast fogadta a Tarr Andráshida csapata, mely küzdelmes mérkőzésen egy pontot megszerzett.

Gergály György

Fehérben az andráshidai Kalamár (balról) és Szegleti szorongatja a vendégek játékosát

Fotó: Szekeres Péter

Tarr Andráshida–Érdi VSE 1-1 (1-1)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: dr. Kovács.

Andráshida: Horváth M. – Kalamár, Balla, Major, Nagy Z. – Marsai, Varga (Fülöp), Kovács L.(Tóth L.), Szegleti – Horváth D. (Horváth T.), Vittman. Edző: Dobos Sándor. Gólszerzők: Kalamár, illetve Pál.

Az érdiek lendületesen kezdték a mérkőzést, gyorsan el akarták dönteni a találkozót. A zalaiak jól védekeztek, és az első negyedóra végén egy kapáslövés után vezettek. A házigazdák labdavesztés után igyekeztek gyorsan visszazárni, hogy megelőzzék az éllovas gyors támadásait. Harminc perc után egyenlített az Érd, egy kapu előtti kavarodás után. A gól meghozta a vendégek támadókedvét: mezőnyfölényben játszottak, de helyzetek nélkül. A zalaiak egy-egy távoli lövéssel veszélyeztettek.

Fehérben az andráshidai Kalamár (balról) és Szegleti szorongatja a vendégek játékosát
Fotós: Szekeres Péter

Fordulás után egy ideig eseménytelen mezőnyjátékkal teltek a percek. A találkozó nem kötötte le a nézőket: a rendezők választottak szét összecsapó érdi és hazai drukkereket. A vendégcsapat fölényben játszott, az Andráshida nem tudta megtartani a labdát, beszorult saját térfelére, de jól védekezett. Kóbor kontra végén megszerezhette volna a győzelmet a hazai csapat, de a gólba tartó labdát a vendégvédők tisztázták.

Küzdelmes, kemény mérkőzésen értékes egy pontot szerzett a házigazda, egyértelműen jó védekezésének köszönhetően. A jó képességű vendégek kapura kevés veszélyt jelentettek.

Dobos Sándor: „Kemény, harcos mérkőzést játszottunk, egy jó csapat ellen. Minden meccsen nyerni szeretnénk, de most, amikor sok a hiányzónk, elégedett vagyok a döntetlennel.”

További eredmények:

Ajka–Pénzügyőr 2-1, THSE-Szabadkikötő–Pápa 0-1, Veszprém–Dunaharaszti 1-1, Csepel–Puskás II. 2-1, Kaposvár–Videoton II. 0-1, III. ker. TVE–Gyirmót II. 0-0, BKV Előre–Csorna 4-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában