Szombat a Halis-könyvtárban

2024.02.16. 12:00

Nagykanizsa bibliotékája nívós programokat kínál a családoknak

A nagykanizsai Halis-könyvtárban a hét minden szombatján várják a családokat ingyenes programokkal. A sorozat amolyan pluszszolgáltatás, hiszen az olvasnivaló mellé újszerű programokat kínálnak. Február 17-én szombaton 9 órától is szívesen látják a gyerekeket és felnőtteket a minőségi elfoglaltságra.

Benedek Bálint

Nagykanizsán a Halis-könyvtárban a kötetek mellé pluszprogramot is kínálnak

Fotó: Szakony Attila

Gólyaláb, mese és dalklub

A nyitvatartási idő alatt, 9 és 13 óra között Pálfi Dénes könyvtáros vezetésével meg lehet tanulni gólyalábon járni, amit óvodák és iskolák már beépítettek mozgásos tevékenységeik közé. A bibliotékában szeretnék, ha mindenki megismerné az újabb generációk tagjai közül is a gólyalábazás örömét. Hétköznapokon könyvtárlátogatásokhoz kötött programként is ajánlják. Ugyancsak 9 órakor Szörényiné Kis-Gergely Lilla könyvtáros segítségével diafilmeket láthatnak a gyerekek Bálint Ágnes diáiból. A könyvtárban március 14-ig látható a Bálint Ágnes-emlékkiállítás. A mostani szombaton a könyvtáros nemcsak a tárlatot mutatja be, hanem egy Bálint Ágnes-mű diafilm változatának levetítésére is lehetőség lesz. 11 órától pedig Farkas Tibor könyvtáros dalklubjába várják a 6 és 14 év közöttieket versénekekkel és ritmusjátékokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában