Death metal

2023.10.13. 14:15

Lemezbemutató koncertet ad a Monastery

Október 13-án, pénteken este Budapesten, az egyik legnépszerűbb fővárosi koncertteremben, a közelmúltban új helyszínre költözött Dürer Kertben tartja lemezbemutatóját a zalai tagokból álló Monastery. A death metal zenét játszó zenekar legújabb, From Blood című nagylemeze körülbelül egy hónapja jelent meg a spanyol Art Gates kiadó gondozásában.

Gyuricza Ferenc

Kovács Roland, a Monastery énekese Fotó: Gyuricza Ferenc

Az album nemcsak idehaza, hanem nemzetközi színtéren is nagyszerű visszajelzéseket kapott, ennek köszönhetően egyre több lehetőség nyílik a hosszabb-rövidebb megszakításokkal 1988 óta működő zenekar előtt. A hazai klubokban és a környező országokban már rendszeresen turnézik a csapat, decemberben azonban egy nyugat-európai turné is vár rájuk, amely során hat államban – Svájcban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában és Hollandiában – összesen 14 koncertet adnak az osztrák Belphegor, az orosz Arkona és a német Atrocity társaságában. 

A Kovács Róbert alapító dobos, Kovács Roland énekes, Tóth Ferenc és Tóth Krisztián gitárosok, valamint Németh Attila basszusgitáros felállásban működő zenekar a lemezbemutató koncertjét azonban idehaza tartja, október 13-án a budapesti Dürer Kertben lépnek fel. A programnak a cseh Snet, valamint a hazai Nefalem és Cryptic Remains lesz a vendég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában