A rock ereje, mélysége, teljesen új szemszögből

2023.07.28. 16:00

Edda-akusztik a keszthelyi kastélyparkban

A „RocKastély 2023 Edda Művek” akusztikus koncertsorozat következő állomása a keszthelyi Festetics kastélyparkban lesz ma este fél kilenckor.

Péter B. Árpád

RockKastély: az Edda péntekeste a keszthelyi Festetics-kastélyban lép fel

Forrás: Edda

A mintegy kétórás koncert egyik különlegességét a keszthelyi öböl meghatározó műemléképületének kertje adja, ahol az Edda „megmutatja a rock erejét, sokoldalúságát, mélységét egy teljesen új szemszögből” – tájékoztatott a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.

Közleményük szerint a keszthelyi Festetics-kastély a nyugat-magyarországi régió meghatározó műemléke, s egyben kulturális központ is. A turisztikai főszezonban az interaktív kiállítások mellett a kastélykert számos klasszikus, könnyűzenei és egyéb szórakoztató, minden korosztály számára élményalapú programot kínál a hazai és nemzetközi látogatók számára.

Az esti koncerten Edda-dalok csendülnek fel – kicsit másképp
Forrás: Edda

Idén az Edda is ezt a helyszínt választotta, hogy megmutassa: egy impozáns kastélyparkban is kifejezetten jól hangzanak klasszikusnak számító dalszövegei, akusztikus feldolgozásban.

– Nagy öröm számomra, hogy hétről hétre megtelik a kastély és parkja élettel – fogalmazott Oláh Zsanett, a NÖF NKft. ügyvezetője. – Idén az volt a célunk, hogy tovább színesítsük palettánkat kulturális programokkal. Az Edda akusztikus koncertje is egyike lesz az év újdonságainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában