Újra peregnek a filmkockák

2023.02.02. 16:30

A téli szünet után kinyitott a hévízi Fontana mozi

Egy hónapos szünet után újra kinyitott Hévíz népszerű mozija, a Fontana filmszínház, ahol mostantól a megszokott rend szerint, csütörtöktől vasárnapig peregnek a filmek, két teremben.

Péter B. Árpád

Czurda Gábor: Még érvényes a tavalyi kedvezményes bérletkonstrukció is

Fotó: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Az elmúlt esztendő végén energiatakarékossági okokból zárt be egy hónapra a hévízi mozi, amely mától ismét fogad látogatókat, a megszokott rend szerint. A Honthy Hanna teremben és a kisteremben a hét négy napján már kora délutántól peregnek a mozgóképek, vetítési napokon 6-7 alkotást láthatnak a moziélményre vágyó hévíziek s vendégek, akik körében változatlanul népszerű a Fontana.

Az újranyitásra napokon keresztül készültek a mozi munkatársai, akik mostantól a megszokott büfékínálattal – vagyis üdítőkkel, popcornnal és nachosszal – várják a filmbarátokat, március 31-ig a korábbi árakkal, ami egyben azt is jelenti: a tavalyi kedvezményes bérletkonstrukció is e dátumig érvényes.

Czurda Gábor, a HÉVÜZ Kft. ügyvezető igazgatója ezzel kapcsolatban emlékeztetett: azok, akik lakossági, vagy dolgozói parkolóbérletet vásároltak, az autójuk rendszámának regisztrálásával kedvezményes mozibérletre jogosultak, amelyet március 31-ig használhatnak fel. Ez azt jelenti, hogy 15 alkalommal élhetnek ezzel a lehetőséggel, s mivel számukra egységáras belépőt kínálnak e konstrukció keretében, így nekik a premierfilmekért sem kell többet fizetniük.

A szakember hozzátette, aki teheti, iratkozzon fel a Fontana hírlevelére, amelyből az aktuális moziműsorról, vagy az esetleges változásokról is első kézben tájékozódhat.

A nyitóhétvégén látható például az I Wanna Dance With Somebody, vagyis a Whitney Houstonról szóló zenés életrajzi film, illetve a Magasságok és mélységek című magyar alkotás is. Utóbbi Erőss Zsolt hegymászó tragédiáját mutatja be, a felesége szemszögéből. A jövő héten pedig jön a nagy érdeklődéssel várt Fortune hadművelet Guy Ritchie rendezésében, Jason Statham, Josh Harnett és Hugh Grant főszereplésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában