Díjazzák az ötletes jelmezeket

2023.01.25. 16:30

Kézműves farsang a helyi termék piacon Zalaegerszegen

Február elején újra kinyit a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac. Ismét látogathatók lesznek a nyitott műhelyek a korábbinál is többféle tevékenységgel, valamint naponta szakkörrel várják az érdeklődőket.

Mozsár Eszter

Illusztráció!

A közkedvelt kézműves programsorozat keretében két hét múlva, február 10-én, pénteken a farsang jegyében telik a nap. Az ingyenes rendezvény 13 és 18 óra között fogadja a látogatókat, a tudásközpont munkatársai és meghívott vendégei kézműves foglalkozásokkal, gyermekprogramokkal, kézműves versennyel és ismeretterjesztő előadással készülnek. A rendezvény házigazdája ismét Mihály Péter színművész lesz, aki farsangi gyermekműsorával szórakoztatja majd a kicsiket.

A farsangi szokásokról és hagyományokról Kiss Nóra néprajzos-muzeológus tart előadást, majd farsangi maszk- és dekorációkészítő kézműves versenyt hirdetnek, a résztvevők kézműves ajándékokat és szakköri belépőket nyerhetnek. A Mini Wolf Együttes Farsangi Kölyök Partyval várja az apróságokat.

Rendezvényhez csatlakoznak az "Életet az Éveknek" Szövetség zalaegerszegi klubjai, akik finom farsangi fánkkal kínálják a jelenlévőket. Az ötletes jelmezben érkezőket díjazzák.

A rendezvény a Göcseji Kézműves Egyesület szervezésében, a Magyar Kormány támogatásával, „A helyi termék múltja és jelene” című projekt keretében valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában