Ismét egy bagodi „újítás”

2023.01.09. 18:00

Díjazták a „Színezz – ki, mit tud Bagodról” verseny nyerteseit

A bagodi önkormányzat 2015 óta dolgozik a településképi arculat kialakításának keretein belül a 21. századi követelményeknek minden téren megfelelő, tudatos, egységes és következetes vizuális kommunikációs stratégia megvalósításán, tájékoztatta decemberi levelében szerkesztőségünket Sipos Ferenc polgármester.

Zalai Hírlap

Vigh László országgyűlési képviselő adja át a díjakat.

Forrás: ZH

Ennek része a településen megjelenő jelzőrendszer, az intézményjelző-, információs és tájékoztató táblák tartalmi, valamint formai egységesítése, például az új díszterem, a települési köszöntőtáblák és a községi honlap.

Új, ehhez mindenben illeszkedő elemként jelent meg a közelmúltban a Színpompás Bagod című színezős füzet, ami kicsiknek és felnőtteknek egyaránt hasznos és értékes kikapcsolódást nyújt. A falu 16 építményét tartalmazza színezhető formában, rövid, izgalmas, legtöbbünk számára eddig nem ismert leírásokkal.

A színező a tervek szerint idővel mindegyik bagodi iskoláshoz, illetve családjához eljut
Forrás: ZH

A kiadványt a „Színezz – ki, mit tud Bagodról” verseny keretében, mintegy „felkészülési anyagként” a Bagodi Fekete István Általános Iskola 3. és 4. osztályos diákjai kapták meg elsőként. Ezt követően minden tanévkezdéskor a 3. osztályosok vehetik kézbe, így az évek során mindegyik bagodi iskoláshoz, illetve családjához eljut.

A verseny díjait Vigh László országgyűlési képviselő nyújtotta át a község időskorúak napi ünnepségén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában