Ajánló

2022.12.16. 08:30

Hangverseny, termelői napok és musical - Programok a Balaton körül

ZH

Forrás: Pexels

A szeretet gyertyája

Hévíz adventi koszorúján a történelmi egyházak városban szolgáló papjai s lelkészei gyújtják meg a negyedik gyertyát vasárnap 16 órakor a Festetics téren. Közreműködik a Tiszta Forrás Dalkör.

Keszthelyen, a Fő téri betlehemnél vasárnap 17 órakor lobbantja lángra a szeretet gyertyáját Mezei András, a Kármel plébánosa. Közreműködik a Kis Szent Teréz Kórus.

Adventi hangverseny

Pitti Katalin és a Salve Regina Kórus ad adventi hangversenyt pénteken 18 órától Keszthelyen, a Magyarok Nagyasszonya-templomban. Köszöntőt mond Tál Zoltán plébános, közreműködik dr. Pusztainé Puskás Zsuzsanna, Hocz Veronika, Hegedűs Valér, vezényel C. Tóth Zoltán.

Légy jó mindhalálig

A Légy jó mindhalálig című kétfelvonásos musicalt mutatja be az Imre Sándor Szeretetszínház pénteken 18 órától a vonyarcvashegyi Eötvös Károly Általános Iskola aulájában.

Közös koncert

A Helikon Kórus és a Kis Szent Teréz Kórus közös koncertje várja az érdeklődőket szombaton 19 órától Keszthelyen, a Kis Szent Teréz-bazilikában.

Terítéken a vadak

Szombaton zárul az Adventi Termelői Napok-sorozat a hévízi piacon. Ezúttal a „13 séf” nevű csoport lesz a vendég, amelynek tagjai a 10 órától kezdődő, Terítéken a vadak című program során nemcsak konyhai praktikákról beszélnek, hanem kóstolóval is szolgálnak az érdeklődőknek.

Zenés délután

Adventi zenés délutánra várja az érdeklődőket a cserszegtomaji Tátika Népdalkör. Szombaton 15 órától a Rózsafüzér Királynéja-templomban a település és a térség számos művészeti csoportja fellép. A műsor után agapéra várják a résztvevőket.

Karácsonyi vásár

Szombaton 16, vasárnap pedig 15 órától várja a látogatókat a gyenesdiási adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár. Az első napon kölyökparti, vasárnap süteménysütő-verseny is lesz. A rendezvényen adománygyűjtés tartanak a rászoruló családok számára.

KTC-advent

Vasárnap 14 és 19 óra között rendezik a Keszthelyi Túravitorlás Club jótékonysági adventi programját a Kossuth Lajos utcában. A program során tartós élelmiszert, gyerekjátékot és pénzadományt gyűjtenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában