Programok

2022.08.13. 13:00

Kultúrtivornya a Zala mentén 8 napon át

Nyolc napon át kulturális és szórakoztató programok várják az érdeklődőket a Szentgróti kultúrtivornyán. Ma Charlie-t is láthatják-hallhatják a rajongók.

Péter B. Árpád

Charlie szombaton életműkoncertjével várja a fesztiválozókat

Forrás: Makovics Kornél/Tolnai Népújság

A programok pénteken kezdődtek, délután Bede Róbert, a Paprika Tv séfje elfeledett zalai ételeket mutatott be, majd a sztárszakács Sznopek Veronikával, a Mestercukrász győztesével közösen kovászos uborkákat bírált. Este Paulina, később a The Biebers koncertezett a nagyszínpadon. 

Ma 19 órától fiatal helyi tehetségek mutatkoznak be, majd a hazai könnyűzene állócsillaga, Charlie ad életműkoncertet az Abrakazabra zenekarral. Éjjel Audioshake-buli várja a látogatókat. Vasárnap 17 órától előbb meridiántorna és jóga, majd hangtálazás és intuíciós festés várja az érdeklődőket, este pedig chillout lesz DJ Nymphával.

Hétfőn Cseh Tamás-emlék­estet tartanak Pásztor Márkkal, kedden az Erkel Ferenc AMI művész tanárainak műsorát a JAG Project koncertje követi, szerdán pedig Gubás Gabi és zenekara lép fel. Csütörtökön mozizhatnak a fesztiválozók: 21 órától A játszma című magyar filmet vetítik. Pénteken előbb néptáncgálát láthatnak az érdeklődők a VMK előtti parkolóban, majd 21 órától a DWG zenekar lép fel a ligetben. 

A nemzeti ünnepen 10-től a ligetben várják szentmisére a híveket, majd 18 órától a Szent István-napi megemlékezést tartják, amelyet operettgála követ a Dunakeszi Szimfonikus Zenekarral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában