Frissen Zalából

2021.09.26. 16:00

Véget ért a nyári szezon, de kezdődik a kulturális évad Keszthelyen

Nyári idényzáró és őszi évadnyitó is volt egyben az a rendezvény, melyet hétvégén a Balaton-parton rendeztek meg. Szórakoztató, zenés és gyermekprogramok várták a közönséget.

Keszey Ágnes

Vasárnap délután a Zabszalma együttes koncertje szórakoztatta a gyerekeket

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

Új program a keszthelyi rendezvények sorában az Őszi Balatoni Évadnyitó, mely idén a májusban egyébként szokásos, de idén a koronavírus-járvány miatt elmaradt Balatoni Évadnyitót hivatott pótolni.

Vasárnap délután a Zabszalma együttes koncertje szórakoztatta a gyerekeket
Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

-A városvezetéssel összhangban úgy döntöttünk, hogy ha ezt a két napos rendezvényt akkor nem tudtuk megrendezni, akkor most a szezonkezdet helyett a színházi évad kezdetét ünnepeljük ily módon, a Balaton-parti szabadtéri rendezvényekkel – mondta el lapunknak Osvald Bálint, a Balaton Színház igazgatóhelyettese. Mindkét napot gyermekprogramokkal kezdték-szombaton reggel ezt még megelőzte egy horgászverseny- majd koncertek követték egymást. Szombat este és vasárnap délután utcabál várta a táncos kedvűeket, az Őszi Balatoni Évadzárót pedig búcsúkoncertek zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában